dinsdag 17 mei 2016

BEAUTY | Demak'Up Detox Water Challenge

28% van de Belgische vrouwen reinigt het gezicht nooit of nauwelijks. 45% gaat wel eens met make-up op het gezicht naar bed. 45% reinigt het gezicht één keer per dag. 73% reinigt haar gezicht alleen met water. 52% ziet scrubs, maskertjes en reinigingsproducten als extraatje. Allemaal cijfers die Demak'Up met hun Detox Water Challenge wil veranderen. Vanaf 23 mei besteden ze extra aandacht aan het belang van water. Ze stelden een detoxprogramma op dat zowel gericht is op je buiten- als binnenkant. Are you in?


© Demak'Up



Omcirkel 23 mei in je agenda, want gedurende 10 dagen zorgt Demak'Up ervoor dat je jezelf extra kan verwennen met D.I.Y-tips en heerlijke detoxdrankjes. Op www.demakupdetoxchallenge.be vind je elke dag een D.I.Y. om je huid eens even lekker in de watten te leggen (soms letterlijk ;-) ). De basis hiervoor is natuurlijk water, want water is essentieel voor een gezond lichaam.

Kim Berger (huidtherapeut en mede-eigenaresse van Triaderm) stelde voor deze challenge een detoxprogramma op. Elke dag staat er één fruit of groente centraal in de D.I.Y en het detoxdrankje. Aardbei, komkommer, pompelmoes ... allemaal passeren ze de revue. Hier alvast een overzicht van wat je mag verwachten:

© Demak'up
Toen ik over de Demak'Up Detox Water Challenge hoorde, was ik onmiddellijk gemotiveerd. Ik maakte alvast één van mijn favoriete detoxdranken, namelijk water met een citroentje erin. De basic onder de detoxwaters.


Ik sta te popelen om de D.I.Y's en detoxdrankjes uit te proberen! Jullie ook? Meld je dan aan op www.demakupdetoxchallenge.be en start op 23 mei met het hydrateren van je lichaam. 

Liefs,
Sanne Xx

1 opmerking: