woensdag 15 juni 2016

BEAUTY | 'Lipstick is my vice' - Vice lipsticks van Urban Decay

Gisteren stelde het make-upmerk Urban Decay in Antwerpen zijn 100 Vice lipsticks voor. Ik had het geluk hierbij aanwezig te mogen zijn en drong samen met Fairygodmotherr de ietwat duistere wereld van UD binnen.




Urban Decay staat naar eigen zeggen voor 'beauty with an edge'. Er is dan haast geen betere locatie om de Vice lipsticks voor te stellen dan in The Dirty Rabbit in Antwerpen. Deze stoere cocktailbar werd omgetoverd tot een Urban Decay Lipstick Bar. Ik haalde snel mijn leren jasje boven om me in deze edgy wereld te laten inwijden. 


De Vice lipsticks van UD zijn er in maar liefst 100 verschillende kleuren. Van donkere, sexy tinten tot mooie neutrale kleuren ... they have it all! Je hebt bovendien de keuze uit 6 verschillende finishes: Mega Matte, Comfort Matte, Cream, Metallized, Sheer and Sheer Shimmer. Voor elke gelegenheid wel iets.


En ja ... het gezicht van deze collectie is niemand minder dan Ruby Rose, the girl crush van ... zowat iedereen. Geen verrassende keuze, want Ruby sluit perfect aan bij het concept dat UD voor ogen heeft. Stoer, maar sexy!

© Teen Vogue
UD ontwikkelde een eigen pigmentinfusiesysteem waardoor de Vice lipsticks super creamy zijn en zo, met een prachtige intensiteit, je lippen kleuren. Daarnaast belooft UD dat de lipsticks tijdens het aanbrengen niet breken. Pluspunt! Is het je trouwens al opgevallen dat de lipsticks eruit zien als bullets? Ja, aan alles is gedacht om het edgy te houden! 

Na deze avond had UD echt wel de stoere chick in mij naar boven gehaald en kon ik niet wachten om zelf met de lipsticks aan de slag te gaan. Hail to the goodie bags, want we kregen er 3 om te experimenteren met onze inner bad girl! Ik laat ze jullie even zien ... 

Big Bang Metallized

Deze mooie, roze kleur heeft een metallized afwerking en krijgt hierdoor meteen een ander effect op je lippen. Bye bye sweet girl, hello bad-ass lady! 

Firebird Cream

Deze fuchsia lipstick is geschikt voor zo goed als elke gelegenheid. Een echte eye catcher!

Disturbed Comfort Matte

Op de foto lijkt dit een zwarte lipstick, maar in werkelijkheid is het een donkerbruine, matte kleur. Een zeer gedurfde keuze!

Zo, dat was het weer! Ben je ondertussen zelf benieuwd geworden naar de Urban Decay Vice lipsticks, dan zal je toch nog heel even geduld moeten uitoefenen. Tot op heden is er nog geen Urban Decay store in België en voorlopig zijn de lipsticks jammer genoeg nog niet bij Ici Paris XL te verkrijgen, maar hopelijk komt daar snel verandering in. Ze zouden trouwens 19,50 euro per stuk kosten.



Liefs, 
Sanne Xx

1 opmerking:

  1. Wat gaaf dat je ook aanwezig mocht zijn! Ik vond het een geweldig event in Amsterdam!

    BeantwoordenVerwijderen