vrijdag 3 juni 2016

BEAUTY & OTHERS | Anna Nooshin X Hunkemöller & een nieuw boek

Sinds ze in 2015 haar boek On Top uitbracht is de Nederlands/Iraanse Anna Nooshin niet meer weg te denken uit de Fashion wereld. Vanaf vandaag is haar tweede boek On Life verkrijgbaar én gisteren werd ook het nieuws bekend gemaakt dat Anna het nieuwe gezicht wordt van Hunkemöller.

© Bol.com



Haar eerste boek was meteen een bestseller. On Top gaf je een kijkje in Anna's leven en wilde een hulpboek zijn voor online succes. Met On Life leer je Anna nog beter kennen. Ze vertelt ronduit over fashion, beauty, reizen, vriendschap, zelfvertrouwen en de liefde. Ze neemt ons daarbij mee door haar polaroid-boeken die ze 10 jaar lang verzamelde. Dit boek wordt weer gegarandeerd een succes! Het staat alvast op mijn wishlist

On Life kost 15 euro en is hier te bestellen via bol.com.

Daarnaast raakte gisteren bekend dat Anna het nieuwe gezicht is van Hunkemöller en dus de fakkel mag overnemen van Sylvie Meis. Anna is het eerste gezicht van de Social Influencer Collection, maar is ook meer dan dat. Ze heeft namelijk geholpen bij het maken van de ontwerpen. Ze richt zich naar eigen zeggen niet alleen op slanke dames, maar ook op dames met een volslank figuur. Thumbs up for that! Vanaf 16 augustus zal de collectie online te bestellen zijn en vanaf 23 augustus ligt ze in de winkel. Hier alvast een kleine sneak peak!





© Cosmopolitan
Ik ben erg benieuwd naar het boek en haar samenwerking met Hunkemöller! What about you? 

Liefs,
Sanne Xx

2 opmerkingen:

  1. Supermooie collectie he. Ik wil dat boek nu :D .

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb het boek gisteren al gekocht :D Ja, ben benieuwd naar die collectie! Xx

      Verwijderen