dinsdag 15 maart 2016

FASHION | Refashion Days

Vorige week kon je drie dagen lang naar de eerste editie van de Refashion Days in Hasselt. Bv's, bloggers en stylisten verkochten er hun kledij en accessoires tegen scherpe prijzen. Let's take a look. 

© Refashion_be


Het begrip 'refashion' verklapt het concept al. Kleding en accessoires die je niet meer nodig hebt, verkoop je aan een zacht prijsje. Zo heb jij weer meer plaats in je kast voor nieuwe kleding en maak je iemand gelukkig met iets wat je toch niet meer wilde. A win-win situation! Het wordt natuurlijk nog leuker wanneer je kan shoppen in de kleerkast van BV's of bloggers. Heaven! Een topje van blogster en model Lima Ché of een broek van ex-miss België Virginie Claes? Wie snel was kon ermee naar huis.





© Refashion_be

De Refashion Days vonden plaats in de oude gelatinefabriek in Hasselt. Een prachtlocatie! Het gebouw was omgetoverd in een waanzinnige showroom en aan alles was gedacht. Eten, drinken, make-up, muziek en natuurlijk vééééél kleding. Wie helemaal los wilde gaan begaf zich best naar de designer corner. Wie geen arme student is zoals ik, kon er een prachtige Chaneltas of armbandjes van Hermès kopen. Had je je buit binnen, dan kon je nog een leuke foto maken aan de ingang. Wie zich vooraf had ingeschreven, ging bovendien naar huis met een toffe goodiebag (met o.a. Elle magazine en een leuk notitieboekje van Pandora).


Wil je op de hoogte blijven van de volgende Refashion Days? Hou dan hun Instagram, Facebook of website in de gaten.

Kun je niet zolang wachten? Dan is er goed nieuws. Nu zondag, 20 maart, is er de closet sale van blogsters Paulien Riemis (Polienne.com), Ruth van Soom (Thejourneyofruth.com), Nathalie De Schepper (Yayzine.com) en Elien Migalski (Dogsanddresses.com). Waar? van 14u tot 18u bij Kaffeenini in Antwerpen (Nationalestraat 114).

Liefs,
Sanne Xx

2 opmerkingen:

  1. Ik wou ook langsgaan in Hasselt, maar ben er niet geraakt. Hopelijk een volgende keer :) Heb je iets op de kop kunnen tikken?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, moet je volgende keer echt doen! Nee, jammer genoeg niets gevonden. De dingen die ik leuk vond waren meestal grote maten :'( Volgende keer meer geluk! :D Xx

      Verwijderen