zaterdag 19 maart 2016

FASHION | Sienna & Faye Antwerpen

De modebewuste Antwerpse kledingwinkel Sienna heeft er weer een zusje bij. Afgelopen donderdag was er een bloggersopening van hun nieuwste winkel Sienna & Faye. Ik neem jullie even mee ... 



Sienna & Faye is alweer de derde winkel van eigenares Su. 10 jaar geleden opende ze haar eerste winkel Sienna. Ze had al snel de smaak te pakken en besloot een tweede winkel te openen. Waar Sienna vooral geliefd is bij modieuze moeders met oog voor kwaliteit, wilde ze met haar tweede winkel ook de ietwat stoerdere vrouwen bereiken. Zo ontstond Sienna & Lois. 10 jaar na Sienna werd er nog een zusje geboren, Faye! Sienna & Faye is het best te omschrijven als "Nonchalant Chic and Playful Sophisticated". Hier wilde ik wel wat meer van weten ...

De officiële opening was op 12 maart, maar afgelopen donderdag was er een speciale openingsavond voor bloggers voorzien. Ik had het genoegen om Pauliens (Fairygodmotherr) +1 te zijn en samen met haar deze behoorlijk roze wereld binnen te stappen. 

Wanneer je de winkel binnenkomt, trekken de mooie pastelkleuren meteen je aandacht. Ik wist het meteen ... This is a shop to die for! Sienna & Faye is duidelijk een winkel voor modieuze dames die hun vrouwelijkheid willen uitspelen. Mooie jurkjes, prachtige cardigans ... This is the place to be! Op de eerste verdieping vind je trouwens nog een pop-up shop van Des Petits Hauts, een ietwat duurder, maar zo mooi en kwalitatief merk. Geef je liever iets minder geld uit, dan vind je op de benedenverdieping vast wel iets. Naast enkele duurdere merken, vind je er ook betaalbare items. 



Alsof dit alles nog niet genoeg is, kan je naast kleding en accessoires ook een aanbod interieurspulletjes vinden. Je vindt er een aantal prachtige boeken voor op je salontafel zoals Chanel van Daniele Bott of Love x Style x Life van Garance Doré of overheerlijke geurkaarsen. 



Ben je ondertussen razend benieuwd naar deze winkel? Everdijstraat 41 in Antwerpen is the place to be! Is Antwerpen niet bepaald in de beurt of blijf je liever thuis, dan kan je natuurlijk ook online shoppen op www.siennagoodies.com.

Liefs,
Sanne Xx

3 opmerkingen: