zondag 31 mei 2015

OTHERS | On Top met Anna Nooshin

Schuilt er een echte ondernemer in je maar mis je nog de nodige motivatie? Wil je wat meer weten over Anna Nooshin? Wil je eens lekker lachen? Wat je ook wil...  Just buy On Top van pretty Anna Nooshin! 




'Voor iedereen die ambitie heeft en weleens onzeker is, is On Top een perfect boek. In On Top leer je wat Anna heeft geleerd. Ongelooflijk inspirerend!' - Sanne Groot Koerkamp, hoofdredactuur GLAMOUR

Dit is slechts één van de lovende commentaren over het boek On Top. Wie Anna Nooshin nog niet kent, shame on you! Anna is het gezicht achter het online magazine NSMBL en nu ook trotse schrijfster van een boek getiteld 'On Top'. Al sinds jonge leeftijd zit het ondernemen in het bloed van deze kleine dame. Op nog geen 30-jarige leeftijd heeft Anna dan ook al heel wat bereikt in haar leven. Onlangs nog lanceerde ze haar eigen YouTube-kanaal waar je haar picture perfect life op de voet kan volgen. Het leven was echter niet altijd een feest en ook dat lezen we in Anna's autobiografische boek. Ze neemt je mee vanaf haar geboorte tot de dag van vandaag. Dit doet ze op een zeer luchtige manier met heel wat humor en een Chanel tas in hand. Want dat blijkt Anna's crush label te zijn... But hey! Can you blame her?! 

Naast het autobiografische element vertelt Anna je een hele boel tips over ondernemen, bloggen of kortweg... er voor gaan. Dat is tenslotte Anna's doel, jou een handboek voor online succes aanbieden. En dat doet ze! Als je nog een laatste duwtje in de rug nodig hebt, dan geeft deze inspirerende dame dat je maar al te graag.

On Top is hot, Anna is hot! De wereld lijkt aan haar voeten te liggen. Ook in België is ze geen onbekende meer en inspireert ze haar lezers. Vorige week kon je haar nog komen bewonderen bij LN Knits in Antwerpen. We like to see her some more!

Lees je graag een klein stukje uit haar boek? Bekijk dan op bol.com het inkijkexemplaar en klik gelijk ook even op de bestelknop ;-) Hier kun je ook nog kijken naar Anna's bol.com beauty favorieten.

Anna Nooshin - On Top (jouw handboek voor online succes), € 20. Ook verkrijgbaar als E-book.


Xx Sanne

10 opmerkingen:

  1. Ik wil 'm zo graag lezen, fijne review!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Staat op mijn leeslijst hiih :D . Heb je haar gezien bij LN knits?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee, jammer genoeg niet. Ik had de volgende dag examen en dan wil ik graag geconcentreerd blijven. Het was wel enorm frustrerend om te weten dat ze maar op een paar minuten van me af zat :-) But hey, ik ben voor dat examen geslaagd, dat is het belangrijkst! Xx

      Verwijderen
    2. Oei ja, dat kan ik geloven dat je liever studeert dan! Super trouwens dat je geslaagd bent voor dat examen! X

      Verwijderen