dinsdag 14 april 2015

OTHERS | Hoop It Yourself

Ik ben een echte hoolahoop queen! Met gemak sta ik 30 minuten te hoelahoepen en ondertussen lees ik nog een magazine. Oké, nee... dat laatste is overdreven. Wat wel een feit is, is dat de hoelahoep terug is van weggeweest. Dat bewijzen Robin en Jennie van Hoop It Yourself!




Deze twee dames verkopen zelfgemaakte hoepels, die je via www.hoopityourself.nl kan bestellen. Robin raakte in 2012 aan het hoelahoepen op een festival en is sindsdien niet meer gestopt. Ook Jennie ervaart alleen maar positieve dingen door het hoelahoepen. Zij verloor op korte tijd 4 cm in de taille. Willen wij dat ook niet? 

Het leuke aan hun hoepels is dat ze naast de leuke namen (Unicorn, Spincess, Candycane...) er echt prachtig uitzien! Mijn favoriet is Spincess. Hoe mooi is deze wel niet? Hij staat alvast op mijn b-day wish list .


Bovendien zijn de hoepels makkelijk op te bergen. Hoe? Je draait ze gewoon dubbel en bindt ze met het bijgeleverde touwtje. Maar het allerbelangrijkste blijft toch wel de work out die je ermee doet. Hoelahoepen is op zich al ontzettend leuk, en wanneer je er dan nog eens je lichaam mee versterkt, is dat helemaal top! De hoepels die je bijvoorbeeld bij Bart Smit vindt, zijn vaak bedoeld voor kinderen en zijn bijgevolg dan ook erg licht. De hoepels van Hoop It Yourself zijn dat niet. Naargelang de maat die je neemt, weegt je hoepel tussen de 600 en de 900 gram. Ideaal dus om een work out mee te doen! De prijzen variëren tussen € 32 en € 39. Kijk zeker ook eens naar hun video's voor extra hoop-inspiratie!


Welke hoepel is jullie favoriet? 

Xx Sanne

Alle foto's zijn afkomstig van Hoop It Yourself!

6 opmerkingen: